Soul Circle - healing och själsligutveckling för kvinnor

6 månaders program

Du har allt inom dig för att skapa det du vill ska blomma. Lita till att du bär koderna som ska aktiveras och låta dig växa till den blomma du är.

Soul Circle bygger på filosofi, energiarbete, healing, naturlagar och universella lagar.

Under 6 månader ses vi fysiskt i cirklar där du får djupdyka i ämnen som stöttar din självutveckling och guidar dig i din läkning.

Våra cirklar blir som heldagsretreat. Samt två  awakening call (online) i grupp.

Du får med dig verktyg för att fördjupa din utveckling. Under våra heldagsretreat får du lära dig om healing. Uppleva guidade inre upplevelser, ceremonier, övningar och samtal.

Mellan våra retreatdagar har du möjlighet att göra egen träning och integrera så mycket av det du får ta emot i cirklarna in i vardagen. När vi ses i nästa cirkel är du redo att gå in och möta ett nytt ämne som guidar dig in i en ny riktning. Vi har alla olika förutsättningar, beroende på vart vi står i livet.

Upplägg 

  • Fyra heldagsretreater 9.30 – 18.00 startdatum 7 sep – 15 mars 2025
  • Två awakening call (online i grupp) 19 – 20.30 datum 14 nov – 5 feb
  • Arbetsdagbok kompendium
  • Lunch och fika ingår

Första retreatdag 7/9 – bygg din kraft och grund

För att komma in i din kraft behöver du vara trygga och hitta en grund att utgå ifrån.

Medvetenhet om kroppen och sinnet. Ditt nervsystem.

Du börjar skala av gamla identiteter.

Bli medveten om balansen mellan dom två polaritets krafterna. Möt din feminina kraft och lyssna in hennes visdom. För att upptäcka och hitta ett naturligt flöde som du kan vara i och skapa från. Upptäck och kom i kontakt med din vilda feminina energi och kraft.

Få en förståelse för hur kraftfulla och viktiga dina intentioner är.

Andra retreatdag 2/11 – skuggor och sår

Bakom skuggor finns där ett sår som oftast har kopplingar bakåt i tiden. Vi skapar beteenden och mönster i tidig ålder som blir till ett grundsår. Grundsåret förgrenar sig vidare in till det vuxna livet.

Andra retreat dagen möter du det ”inre lilla barnet”. Här får du titta på dina skuggsidor och möta dem, förlåta och transformera med hjälp av healing.

Se vart du läcker din kraft. Bli medveten om vad som flödar i livet och vad som inte flödar?

Tredje retreatdag 11/1 2025– in till ditt hjärta

 Nu handlar det om att släppa kontrollen och börja följa hjärtats väg. Bortom egot och rädslan. Låt din maskulina energi hålla din feminina energi. Energierna möts i ditt hjärta.

Bjud in tilliten till allt det där du vill skapa. Förstå att universum kommunicerar med dig. Sammankoppling och synkronisitet.

Fjärde retreatdag 15/3 2025 Oneness

Sista delen och här öppnar du upp för klarsyn, intuition och visdom. Lär dig lyssna in och installerar en neutral och sann kärlek mellan ditt sinne och hjärta. Länkar samman och lär dig om dom tre översta himmelska chakran. Nu börjar det hända något större utanför dig och du förstår sammankopplingen mellan din själ och universum.

 Awakening call online 14/11 – 5/2

 Vi ses på zoom i grupp vid två tillfällen i 90 minuter per gång.

Här finns tid för återkoppling, reflektion av vår träning, healing och guidad meditation.

Priser

Early bird gäller fram till  27 juli 2000kr rabatt. Din investering 9000kr (ord.pris 11000kr

Finns möjlighet till delbetalning.

Ingår vegetarisk lagad lunch. Fika på eftermiddagen. Frukt och te. 

Adress

Parkvägen 3 Ljunghusen

Min intention med Soul Circle

För mer än 10 år sedan började jag min egen resa och inre läkning. Verktygen som jag fått med mig och använt har under åren väglett och öppnat upp för ett inre läkande och utvecklat mig själv. Att mötas i cirklar och tillåta sig gå djupare i sin läkning är enormt kraftfullt.

Jag vill dela vidare min tolkning av läka och möjlighet att hitta tillbaka till sin kraft och hjärta. Jag bjuder in dig som känner ett kall och vill utforska spiritualitet och healing. Skuggarbete. Du som är redo att släppa på gamla program och göra förändringar. Finna mening med livet. Hitta tillbaka till ditt autentiska jag och sanna essens. Resan är både vacker, sårbar, intensiv och läkande.

Soul Circle blir en resa inåt genom våra energicenter (chakran). Vårt undermedvetna, medvetna och högre medvetna. Vi blir medvetna om beteenden och mönster som håller oss fast och skapar brister. Vi lär oss balansera och lär känna våra polaritets krafter. Hedra vår fysiska kropp och natur. Låta oss vibrera med själen och skapa överflöd i livet.

Nu öppnar jag upp för nya platser inför hösten. Är du intresserad och har frågor är du välkommen at höra av dig.

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi kan också boka ett samtal på telefon där du får ställa alla dina frågor om Soul Circle.

Begränsat antal platser.

Anmälan är bindande. Betalning görs vid anmälan för att behålla sin plats.

Vid sjukdom och inställt tillfälle

Drabbas du av sjukdom eller skada vilket gör att du inte kan påbörja kursen återbetalas hela kursavgiften, mot uppvisande av läkarintyg. Om detta sker under pågående kurs vilket gör att du måste avbryta ditt deltagande får du en plats på nästkommande kurs, men vi återbetalar inte kursavgiften i detta fall.

Vi har rätt att ställa in en kurs pga yttre omständigheter eller vid sjukdom, varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas om ej plats på nästkommande kurs kan erbjudas.

Välkommen Filippa

Är du redo att investera i ditt välmående och gå djupare i din läkning?

Vid intresse kontakta mig genom att fylla i formuläret.

Vill du vet mer om Soul Circle?

Rulla till toppen