Reiki healing

Vad är Reiki healing?

Med Reiki kan vi rena våra kroppar och skapa nytt fritt flöde som ger oss kraft och livsenergi. Tekniken är enkel men kraftfull och har sitt ursprung i Japan.
Rei – betyder andlig visdom (universiell) och Ki – livsenergi, som qi på kinesiska och prana på sanskrit.

Även för den som vill ta emot djupavslappning för ett ökat välmående. Reiki healing utförs genom handpåläggning på olika delar av kroppen. Energin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess och hittar dom områden i kroppen som behöver behandlas. Den löser upp blockeringar som kan vara mentala, emotionella och själsliga. Många människor har en historia med sig som skapat beteenden och som satt sig i kropp, sinne och själ både på gott och ont. Med Reiki healing så kan vi rena våra kroppar och skapa nytt fritt flöde som ger oss kraft och livsenergi.

Reiki Healing är godkänt som friskvård av Skatteverket. Du kan alltså få Reiki behandlingar genom din arbetsgivare. Reiki healing är godkänt av WHO.

Läs mer om Reiki healing på Reikiförbundet.

Olika Reiki healing behandlingar

Reiki healing 60 min

Sessionen börjar med ett kort samtal i 5–10 min, därefter sker behandlingen på en mjuk bänk där du behåller kläderna på. Du tar emot handpåläggning och låter kropp och sinne slappna av. Är du intuitiv kan du själv få upp var din kropp har obalans, behöver läkning eller var någonstans smärtan kommer från. 

 Denna tjänst erbjudes på plats i Ljunghusen.

 

 

Reiki healing och andlig vägledning 60min

En session som utförs liggande på en mjuk bänk och där du kommer att få ta emot handpåläggning och komma i djupavslappning. Jag låter healing energin jobba genom mig samtidigt tar jag emot information från ditt energifält (aura) och dina chakra. Bilder och budskap som kommer till mig delar jag med mig efteråt och kan var en fin vägledningen. Du kan sätta en intention innan. 

Denna tjänst erbjudes på plats i Ljunghusen eller online.

 

Är du nyfiken på Reiki healing och vill veta mer?

Rulla till toppen