1:1 session

Inre vägledning

Sessionen inleds med ett samtal. Du berättar och jag lyssnar in dig. Jag vägleder, coachar intuitivt och guidar dig inåt. För att hitta en riktning hur vi ska jobba tillsammans och vad som stödjer din läkning, personliga och själsliga utveckling.

Jag tror på att gå djupt i sessioner för att förlösa och transformera blockeringar, gamla program och trauman.

Med olika tekniker, kunskap och erfarenhet guidar jag och stöttar dig för ett personligt växande.

I en session kan vi jobba med

  • Intuitiva coachande samtal
  • Djupgående hypnos och tidigare liv regression
  • Transformerande healing
  • Medial vägledning

Välj  och boka mellan

  • 1 session 90min 
  •  3 sessioner 90 min  paketerbjudande 

Individuellt program

6 månaders program där vi ses och har möjlighet att gå djupare och längre under fler sessioner som blir utformat efter dig och din utveckling.

Programmet har jag valt att kalla Själslig väg.

Läs mer om det.

Läs mer om det individuella programmet – Själslig väg 

Intuitivt coachande samtal

Samtalet är en kombination av intuitiv coaching och medial vägledning, där vi utgår ifrån ett ämne som är viktigt och stort för dig. Du som klient hittar ett mål, en riktning dit du önskar komma. Jag som coach låter mig guidas av intuition och vägledning. Med hjälp av kraftfulla frågor som öppnar upp för klarhet och insikter under samtalet. 

Samtalet kan handla om livssituationer, relationer, hälsa eller andlighet och djup spiritualitet.

Livet vi har levt har en påverkan på hur vi lever idag. 

Hypnosterapi och Tidigare Liv regression

Hypnos är ett tillstånd du befinner dig i varje dag. Vi träder alla in i gränslandet mellan vakenhet och sömn, precis som när vi dagdrömmer. Vardagshypnos. När du intresserar dig för ett ämne eller något speciellt blir du absorberad och tonar in dig i till ett tillstånd av trans.

Mellan åldern 0-7 år sätter vi många program och trossatser som kommer att påverka oss genom livet. Det lilla barnet formas efter ursprungsfamiljen och efterhand lär sig vem det är och hur världen fungerar. Ett grundsår är skapat och kommer att förgrenas och följa med oss med tiden.

Vårt omedvetna/ undermedvetna sinne styr oss med 95% och medvetna sinnet endast 5%. För att vi ska komma ner och programmera om och läka våra sår behöver vi jobba med vårt undermedvetna. När vi befinner oss i ett hypnotisk tillstånd fungerar och med hjälp av suggestionsterapi har vi större möjlighet till att förlösa och transformera sår och trauman.

Regression – tidigare liv

Med hjälp av hypnos kan vi resa tillbaka till ett tidigare liv. En resa tillbaka kan vara läkande och insiktsfullt på många sätt. Vi kan få en djupare förståelse för en händelse eller trauma som satt sig djupt i tidigare liv. En länk som skapats och kanske förgrenat sig in i detta liv. Med en förståelse för vad som skett kan få vi släppa taget och  djupläkning smälta in.

“Du blickar ut mot havet av liv. Genom en dimbank du vandrar, in i det förflutna. Ett minne av ett tidigare liv spelas upp precis som en film i ditt inre.

Alla detaljer dig guidar och får dig att minnas..

Healing

Mitt healing arbete har förändrats och uppdaterats med åren. Min grund och ingång kommer från Reiki healing och har utvecklats. Den healing jag upplever kommer idag är mer kraftfull frekvens höjande. Samt väldigt mjuk och subtil. 

Den aktiverar och stöttar och  upplevs som väldigt kraftfull och djup läkande. Healing energin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess och hittar dom områden i kroppen som behöver behandlas. Den löser upp blockeringar som kan vara mentala, emotionella och själsliga. Många människor har en historia med sig som skapat beteenden och som satt sig i kropp, sinne och själ både på gott och ont. Med healing kan vi rena våra kroppar och skapa nytt fritt flöde som ger oss kraft och livsenergi. 

Under en healing session avläses ditt energifält där finns information om gamla program och inre sår. Här kan hämtas info om vart du befinner dig och vägen framåt i livet. Balansering av chakra (energicenter).

 Healing tar tid och är en kärleksfull resa.

Läs mer om Reiki healing på Reikiförbundet.

Vill du vet mer om 1:1 sessionen?

Rulla till toppen