1:1 session

Inre vägledning

Sessionen inleds med ett samtal. Du berättar och jag lyssnar in dig. Jag vägleder, coachar intuitivt och guidar dig inåt. För att hitta en riktning hur vi ska jobba tillsammans och vad som stödjer din läkning, personliga och själsliga utveckling.

Healing arbete tar tid och jag rekommenderar dig att att gå flera sessioner om du önskar läkning och hitta tillbaka till din kraft. Hitta mening med livet. Börja transformera blockeringar och gamla program. 

Med olika tekniker, kunskap och erfarenhet guidar jag och stöttar dig för ett personligt växande.

I en session kan vi jobba med:

  • Healing
  • Hypnos terapi
  • Tidigare liv
  • Medial vägledning

Välj mellan

1 session 90min 

3- klippkort  90min

5-klippkort 90min

 

Hypnosterapi och Tidigare Liv regression

Hypnos är ett tillstånd du befinner dig i varje dag. Vi träder alla in i gränslandet mellan vakenhet och sömn, precis som när vi dagdrömmer. Vardagshypnos. När du intresserar dig för ett ämne eller något speciellt blir du absorberad och tonar in dig i till ett tillstånd av trans.

Mellan åldern 0-7 år sätter vi många program och trossatser som kommer att påverka oss genom livet. Det lilla barnet formas efter ursprungsfamiljen och efterhand lär sig vem det är och hur världen fungerar. Ett grundsår är skapat och kommer att förgrenas och följa med oss med tiden.

Vårt omedvetna/ undermedvetna sinne styr oss med 95% och medvetna sinnet endast 5%. För att vi ska komma ner och programmera om och läka våra sår behöver vi jobba med vårt undermedvetna. När vi befinner oss i ett hypnotisk tillstånd fungerar och med hjälp av suggestionsterapi har vi större möjlighet till att förlösa och transformera sår och trauman.

Regression – tidigare liv

Med hjälp av hypnos kan vi resa tillbaka till ett tidigare liv. En resa tillbaka kan vara läkande och insiktsfullt på många sätt. Vi kan få en djupare förståelse för en händelse eller trauma som satt sig djupt i tidigare liv. En länk som skapats och kanske förgrenat sig in i detta liv. Med en förståelse för vad som skett kan få vi släppa taget och  djupläkning smälta in.

“Du blickar ut mot havet av liv. Genom en dimbank du vandrar, in i det förflutna. Ett minne av ett tidigare liv spelas upp precis som en film i ditt inre.

Alla detaljer dig guidar och får dig att minnas..

Healing

Mitt healing arbete har förändrats och uppdaterats med åren. Min grund och ingång kommer från Reiki healing och har utvecklats. Den healing jag upplever kommer idag är kraftfull och  frekvens höjande. Samt väldigt mjuk och subtil. 

Healing är en mjukbehandlingsform som är effektiv vid stress, smärta, ångest, sömnsvårigheter och fysiska problem. Även för den som vill ta emot djupavslappning för ett ökat välmående.

Healing session utförs genom handpåläggning på olika delar av kroppen. Du ligger på en bänk och behåller dina kläder på. Låter kroppensnaturliga läkningsprocess ske och healing energin hittar dom områden i kroppen som behöver behandlas. Den löser upp blockeringar som kan vara mentala, emotionella och själsliga.

Den aktiverar och stöttar och  upplevs som väldigt kraftfull och djup läkande. Healing energin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess och hittar dom områden i kroppen som behöver behandlas. Den löser upp blockeringar som kan vara mentala, emotionella och själsliga. Många människor har en historia med sig som skapat beteenden och som satt sig i kropp, sinne och själ både på gott och ont. Med healing kan vi rena våra kroppar och skapa nytt fritt flöde som ger oss kraft och livsenergi. 

Under en healing session avläses ditt energifält där finns information om ditt förflutna och blockeringar. Här kan hämtas info om vart du befinner dig och vägen framåt i livet. Balansering av chakra (energicenter).

 Healing tar tid och är en kärleksfull resa.

Läs mer om Reiki healing på Reikiförbundet.

Vill du vet mer om 1:1 sessionen?

Rulla till toppen