Reiki Healing

Vad är Reiki

Reiki healing är en japansk energimedicin som ger djupavslappning och bidrar till kroppens naturliga självläkning.

Med Reiki så kan vi rena våra kroppar och skapa nytt fritt flöde som ger oss kraft och livsenergi.

Tekniken är enkel men kraftfull och har sitt ursprung i Japan. Rei – betyder andlig visdom (universiell) och Ki – livsenergi, som qi på kinesiska och prana på sanskrit.

En Reiki Healing behandling

Reiki är en mjuk behandlingsform som är effektiv vid stress, smärta, ångest, sömnsvårigheter och fysiska problem. Även för den som vill ta emot djupavslappning för ett ökat välmående.

Reiki Healing utförs genom handpåläggning på olika delar av kroppen. Reiki arbetar med kroppensnaturliga läkningsprocess och hittar dom områden i kroppen som behöver behandlas. Den löser upp blockeringar som kan vara mentala, emotionella och själsliga. Många människor har en historia med sig som skapat beteenden och som satt sig i kropp, sinne och själ både på gott och ont. Med Reiki Healing så kan vi rena våra kroppar och skapa nytt fritt flöde som ger oss kraft och livsenergi.

Olika Reiki behandlingar

Reiki healing är en 60 minuters behandling som börjar med ett kort samtal i 5–10 min, därefter sker behandlingen på en mjuk bänk där du behåller kläderna på, du tar emot handpåläggning och låter kropp och sinne slappna av. Är du intuitiv kan du själv få upp var din kropp har obalans, behöver läkning eller var någonstans smärtan kommer från.
Reiki Healing och medialvägledning
är en behandling som utförs liggande på en mjuk bänk och där du kommer att få ta emot handpåläggning och komma i djupavslappning. Under behandlingen får jag upp bilder och meddelande som jag delar med mig efteråt och som kan var en fin vägledningen för dig. Behandlingen pågår i 60 min.

Reiki och soundhealing behandlingen inleds med ett kort samtal på 5-10min, därefter sker behandlingen på bänk med kläderna på under 30min och avslutas med vibrationer och från kristallskålar som vibrerar i kroppen och balanserar och öppnar upp för läkning. Skålarna har en hertz som är stämd i 432 och varje skål har en egen ton som är kopplad till ett chakra. Toner och musik som är inställd på 432 Hz är mer vänlig för öronen och förenar till den universella harmonin och genererar positiva effekter på sinne och kropp. Hjälper oss att släppa emotionella blockeringar och sägs vara mest fördelaktigt för människor. Behandlingen sker i tystnad.

Reiki Healing är godkänt som friskvård av Skatteverket. Du kan alltså få Reiki behandlingar genom din arbetsgivare. Reiki Healing är godkänt av WHO

Klienters återkoppling