Filippa Widell Basovic

Välkommen

 Du möter mig Filippa Widell Basovic

Jag har många års erfarenhet och utbildningar bakom mig inom holistisk hälsa, personlig och andlig utveckling. Jag är verksam i Malmö och online  som livscoach, andlig vägledare och healer.

Min egen resa och uppvaknande började för många år sedan. Idag ser jag vikten av att se till hela människan ur ett holistiskt perspektiv, både mentalt, emotionellt och själsligt. Alla delar är lika viktiga för att skapa balans på vår insida och utsida.

Jag är utbildad coach enligt ICF, Reiki Karuna Master Usui Holy Fire III, andlig vägledare och certf. yoga /meditationslärare och kroppsterapeut.

Min egen resa började för många år sedan inom hälsa, yoga och andlighet. Med erfarenhet och ett inre arbete har jag utvecklat min intention som jag använder i möten med människor och klienter. Jag ser vikten av att se till hela människan på ett holistiskt sätt, mentalt, emotionellt och själsligt. Vi människor behöver hitta en balans som får oss att må bra och leva väl här på jorden, samtidigt få kontakt med vår andlighet som visar oss vägen till ett högre medvetande och visdom.

Mitt sätt att möta och arbeta med människor är konkret, inkännande och med en stor öppen och vänlighet. Att lyssna och se till hela människan – intellekt, ord, kropp, intuition, känsla och själ.

Idag erbjuder jag intuitivt coachande samtal, andlig vägledning, reiki healing, individuella sessioner och program. Samt kurser, utbildningar och event. Både i Malmö och online

 

Vill du vet mer om mig?

Rulla till toppen