Filippa Widell Basovic

Varmt välkommen

 Du möter mig Filippa Widell Basovic

Jag har många års erfarenhet och utbildningar bakom mig inom holistisk hälsa, transformerande terapiform, medial vägledning och själv utveckling. Verksam i Ljunghusen och online som Inre vägledare, Själslig coach och Healer.  Jag är utbildad Coach, certifierad Soul Realignment practitioner, Reiki Karuna Master Usui Holy Fire III, Andlig vägledare och certifierad Yoga /meditationslärare och Kroppsterapeut.

Jag ger dig möjligheten till att djupdyka inåt, frigöra gammalt som du upplever dig sitta fast i. Ta tillbaka din kraft för att finna din själsliga väg. Ditt autentiska jag. Genom samtal, hypnos, regressions terapi, vägledning och healing .

Välkommen till mitt space nära naturen och havet som får dig att landa och lyssna inåt. Under en session, i en cirkel eller fördjupande kurs. 

Med ett eget inre arbete och många års erfarenheter samt utbildningar. Står jag här i service och guidar dig som vill ta emot vägledning och stöttning i livet.

Vill du bjuda in läkning som stödjer din personliga utveckling? Är du redo för att skapa och göra förändringar i ditt liv?

Börja lyssna inåt, till din egna sanning om hur du vill leva …

Mitt sätt att möta och arbeta med människor är konkret, inkännande och med en stor öppen och vänlighet. Att lyssna och se till hela människan – intellekt, ord, kropp, intuition, känsla och själ.

Varmt välkommen på en session med mig. Där du står i fokus och jag lyssnar in dig.

Klicka på länken för att läsa mer om mina tjänster https://holisticlife.nu/

 Både på plats i Ljunghusen och online

Vill du vet mer om mig?

Rulla till toppen