Filippa Widell Basovic

Varmt välkommen

 Du möter mig Filippa Widell Basovic

Jag har många års erfarenhet och utbildningar bakom mig inom holistisk hälsa, personlig och andlig utveckling. Verksam i Ljunghusen (25min utanför Malmö) och online  som livscoach, andlig vägledare och healer.

Jag är utbildad coach enligt ICF, Reiki Karuna Master Usui Holy Fire III, andlig vägledare och certf. yoga /meditationslärare och kroppsterapeut.

Min egen resa började för många år sedan inom hälsa, yoga och andlighet. Med erfarenhet och ett inre arbete har jag utvecklat min intention som jag använder i möten med människor och klienter. Jag ser vikten av att se till hela människan på ett holistiskt sätt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Vi människor behöver hitta en balans som får oss att må bra och leva väl här på jorden, få kontakt med vår andlighet som visar oss vägen till ett högre medvetande.  Alla delar är viktiga för att hitta vara i vår sanna essens.

Mitt sätt att möta och arbeta med människor är konkret, inkännande och med en stor öppen och vänlighet. Att lyssna och se till hela människan – intellekt, ord, kropp, intuition, känsla och själ.

Klicka på länken för att läsa mer om mina tjänster https://holisticlife.nu/

 Både på plats i Ljunghusen och online

Vill du vet mer om mig?

Rulla till toppen