OM MIG

Filippa Widell Basovic

Filippa Widell Basovic

Jag är utbildad coach enligt ICF, Reiki Karuna Master Usui Holy Fire III, andlig vägledare och certf. yoga /meditationslärare. Min egen resa och uppvaknande började för många år sedan inom hälsa, välmående, spirituell och andlig utveckling. Med erfarenhet och ett inre arbete har jag utvecklat mina mediala förmågor. Idag ser jag vikten av att se till hela människan på ett holistiskt sätt, mentalt, emotionellt och själsligt. Vi människor behöver hitta en balans som får oss att må bra och leva väl här på jorden, samtidigt få kontakt med vår andlighet som visar oss vägen till ett högre medvetande och visdom.
Alla delar är lika viktiga när vi jobbar med människor inom välmående, personlig och spirituell utveckling. Mitt sätt att möta och arbete med människor är konkret, inkännande och med en stor öppen och vänlighet. Att lyssna och se till hela människan – intellekt, ord, kropp, intuition, känsla och själ.

Idag erbjuder jag intuitiva coachande samtal, andlig vägledning och reiki healing. Kurser, utbildningar och retreat i personlig och andlig utveckling. Både online och fysiskt möte. .
Du möter mig på Davidshallsgatan 11, 211 45 Malmö

Filippa Widell Basovic

Ord från tidigare behandlingar