event

Retreat - fyra vindar

För dig som vill gå djupare och bjuda in läkning och följa flödet i livet.

  • 7-8 oktober
  • lördag kl.9-17  ceremoni 19.30-21.00
  • söndag 9.30-16.00

Kan du känna en längtan av att gå inåt? För att  djupare i din läkning?

Är du redo att titta på vad som inte flödar i ditt liv? Titta på vad som flödar och följa det flödet.

Välkommen till ett retreat som bjuder in till att grunda den fysiska kroppen, samla kraften och riktning i livet. Få tillgång och förståelse för hur du kan skapa ditt liv och använda dig av dom universella lagarna.

Ett djup läkande och helande retreat. Där det finns tid för vila och återhämtningGrundande av kroppen som att stillar sinnet och därifrån se sina möjligheter i livet och följa själen. Naturen kommer oss nära och vi kan möta vår själ när vi är där. Samt delningar och journaling.

Under två dagar möts vi i Ljunghusen i en villa nära naturen och havet. Du kommer att få ta emot djupgående och läkande övningar som rörelser och andning. Samt transformerande healing, kanalisering, soundhealing från kristallskålar och trummor. Grunda din kropp och öppna ditt hjärta med hjälp av kakaon. Promenera i skogen eller ta ett uppfriskande bad i havet.

Denna helg får du helt och fullt tillåta  din kropp och sinne att slappna av, med hjälp av naturens kraft som får dig att lyssna inåt och vara mer i ditt naturliga flöde. Bjuda in den feminina energin och kraften som står för mottagande, näring, visdom och intuition. Ett sätt att fylla på och ge till dig själv.

Pris 3333kr ink.moms

Lördag ingår lunch, fika och middag. Vi avslutar kvällen med en ceremoni tillsammans kl.19.30 –  kl.21.00

Söndag ingår lunch och fika.

Finns möjlighet att ta sig ner med buss 100 från Malmö. Vill du stanna över helgen och behöver tips på trevligt boende i närhet fråga gärna.

För frågor eller info mejla gärna 

Jag delar gärna med mig av min kunskap och erfarenhet i möten med människor.

Prenumerera på  nyhetsbrev för att få info om kommande kurser, utbildningar och event.

Vill du vet mer om ett event ?

Rulla till toppen